top of page

ITTC Community update

We keep receiving a lot of beautiful messages from all over the world and we are really excited! Your wonderful words expressing how special it has been to be part of the ITTC project are very hopeful and make us want to work harder and harder.


Here below you can read some encouraging testimonies, send us yours too! Let's make this community bigger!
“Thanks for sharing this project with people from all over the world, I’ve had so much fun singing and recording. Can’t wait to see the final result!”

Sandra from Australia

“Moltíssimes gràcies per tot! Per la idea, per la iniciativa, per regarlar-me aquesta cançó que no coneixia, per deixar-nos participar en aquest projecte, per fer-ho des del cor, per la gran feina que teniu i tindreu, per ser com sou... Milions de gràcies”

Maite from Spain


“Una cançó delicada, per reflexionar sobre el que fem i provoquem al planeta. M'ha emocionat!! Una mica de tots, tot suma! Encara hi som a temps!!!”

Carol from Spain


“Thank you so much for this lovely initiative. It has kept awake my soul, so magic. The best therapy ever.”

Laura from Spain


“És tot un honor poder formar part d'aquesta preciosa iniciativa...

Tant de bo es faci realitat, i que aquest confinament serveixin per fer-nos conscients que caldrà començar de nou, canviant les nostres maneres, i que en això estem tots junts!!!”

Marta from Spain


“Des del primer moment em va semblar una idea preciosa, sobretot en aquests temps tan difícils que ens han tocat viure. Esperem que això doni una mica de llum a aquests dies grisos i alegri a tothom qui ho escolti.”

Marta from SpainWe are sharing some of the testimonies on Instagram, follow us there!55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page